Koko aamun kurkku kipeänä ja kuumeisena, kun en kyennyt nukkumaankaan, ompelin. Sain koristeltua keittiön pöydänkin langan pätkillä ja kankaan palasilla, mutta sainpahan jotakin konkreettista aikaiseksikin. Ruusulan perheen lasten vuoteet kokivat muodonmuutoksen. Tytön sängyllä kaksi taaimmaista ja suloinen etummainen rusetillinen tyyny ovat Toroskaisen käsialaa.


Kyllä minulla on ihania ihmisiä ympärilläni! Suurin osa on valitettavasti fyysisesti kaukana, mutta sähköistä tietä pitkin ah niin lähellä. Mutta näinhän se on: "Ystävät ovat kuin tähtiä. Vaikket aina näe niitä, tiedät, että ne ovat silti olemassa."

Postilaatikolla odotti jälleen yllätys; paketin saapumisilmoitus. Äkkiä autoon ja menoksi! Pohjanmaan neito oli kasannut minulle nukkekotipaketin! Mitä aarteita laatikosta paljastuikaan! Mielikuvitus lähti laukkaamaan. Katsokaa nyt tätä ihanuuden määrää ja niin kauniin värisiä tapettipalasia, juuri haaveilemani Casan henkeen! Mausteista, tiilistä jne.


Casan henkeen sopivasti kääreistä paljastui myös patsas. Hurmaava lisä!


Eikä ihanuudet olleet pelkästään minikokoa! Pohjanmaan neito osasi katsoa sieluni sopukoihin ja kaivoi sieltä kauniin pikku kulhon. Sen väri, kauniit yksinkertaiset tähtöset, herkkä olemus saavat minut huokailemaan ihastuksesta. Tuota väriä on tulossa makuuhuoneeseenkin, jahka maltan irroittautua miniremontoinnista.

Ystävän päivä on joka päivä! Koska yllätit viimeksi ystävääsi? Minunkin olisi jo aika, sen sijaan, että saan kaikkea ihanaa itselleni ja vietän jatkuvaa joulua. Kumpikin on kyllä kivaa!