Käväisin tänään Itäkeskuksessa ja mukaan tarttui yhtä ja toista pientä... Hani Ja Kultsi saivat unelmiensa vespan ja luulen, ettei heitä vähään aikaan talon laitto kiinnosta, kun vespalla pääsee huristelemaan ympäri Italiaa. Tuuli tuivertaa ja olo on villin vapaa! Guiseppe-koiruli kurkistelee uudesta puutarhakoristemajasta. Löysin sen Indiskasta ja se on tuoksuöljylyhty. Myyjä ihasteli pikkuostoksiani ja hämmentyi täysin, kun sanoin, että nukkekotiin menevät. Löysin myös kauniita lasinalusia, joiden tulevaisuuden tehtävä on toimia mattoina nukkekodissa.


Postilaatikossa odotti myös mieluisa yllätys! Pieni paketti täynnä pientä kivaa. Purin tavarat, ostokset ja paketin sisällön, Casaan ja napsin muutaman kuvan. Pohjanmaan neidolle lähtee tuoli ja karusellihevonen sekä jotakin ostoksistani. En kerro mitä, ettei yllätys mene pilalle. Silmänisku Casaan muutti kissa asumaan.


Sormet syyhyävät askartelemaan ja näpertelemään, mutta aika ei ole puolellani. Vääjäämättä uni kutsuu, houkuttaa ja lopulta vaatii.

Huomenna haenkin suloisia sisustustuotteita ihan omaan kotiimme. Olen tilannut keittiöön mm. lautashyllyn ihanaisen Vaniljasydämen kautta. Odotan innolla!

Jälleen kerran; Hyvää yötä! Vaniljaisia unia!