Esittelenpä nukkekotini. Pieni mansardikattoinen on ensimmäinen. Sain sen ollessani 17-vuotias. Se on ollut jonkun aikaa kaapin perukoilla, mutta nyt sen kalusteet menevät kunnostukseen ja se nousee uuteen kukoistuskauteensa joskus uudistuvassa makuuhuoneessamme. Sain tämän ihanuuden vanhemmiltani. Varmaankin ihanin joululahja ikinä! Vieressä olevan kaunottaren ostin huuto.netin kautta eräältä hurmaavalta Ruusuttarelta.


Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, on tuleva unelmieni talo Italiassa, jonka löysin myös huuto.netin kautta remppaajapariskunnalta. Kuva on otettu meidän  Juustolan remppapariskunnan vielä keskeneräisessä keittiössä. Pieni, tuleva viherhuone, löytyi Kasvihuoneilmiöstä.

Se miksi päivitän jo tänään blogiani, johtuu ihkun ihanasta ystävästäni Pohjanmaalla, joka lähetti minulle huikean setin tavaraa! Keräsin kaikki ihasteltavakseni "Casaan". Kuva on otettu kalansilmällä, siksi hassusti vääristynyt. Tavaroita ihastelee myös Kaunis Katariina, joka ihme kyllä malttoi pitää pikku tassunsa erossa ihanuuksista.Kiitos vain kisu!


Joten minäpä jatkan tässä ihastelua, ihmettelyä ja ehdottomasti unemointia! Haaveellista iltaa!

P.S. Prahan Kuu on makuuhuoneen kattolamppu, joka huumasi minut loistaessaan Prahan pienten kujien antiikkiliikkeen ikkunassa. Alabasterikuvun kannoin Suomeen hyvin pakattuna sylissäni. Yksi ikimuistoisimmista matkamuistoistani.