Aurinko paistaa ja posti toi niin ihania yllätyksiä, että! Ensinnäkin sydämellinen kiitos "Viivulle" hurmaavasta lusikka-kaulakorusta ja suloisista sydänmagneeteista!Koru onkin jo kaulassani ja jaksan sitä hipeltää ihastellen.Silmänisku


Seuraava paketti onkin liihottanut kauempaa. Kisu-perhe saapui Englannista ja minulle ei ole heille edes kotia! Suloiset nappisilmät katsovat minua hämmentyneinä ja odottavasti. Juu, juu. Teen parhaani, jotta saisin suloisen kodin. Kaikki perheen jäsenet eivät edes ole vielä koolla, mutta kyllähän nyt koti pitäisi silti olla valmiina... Kärsivällisyyttä kisut! Olen löytänyt ihastuttavan talon, mutta sen saaminen on vielä vaakalaudalla.


Hani ja Kultsi malttoivat palata Italian kierrokseltaan ja aloittaa Casansa remontin. Heitä innosti uusi sohva, jota olen nykertänyt muutaman kirosanan saattelemana jo jonkin aikaa, mutta vihdoin se on valmis. Casan uudistus alkoi julkisivun yläosasta. Rapatun näköinen tapetti saa vielä maalin päälleen.  Jännityksellä seuraan millainen mahtaa olla lopputulos.