Kun lapset leikkivät sopuisasti omiaan, Aada Ruusula ja Katariina Kisuli pyytävät jännittyneen Sylvian yläsalin seinustalla komeilevien vaunujen luo. Roosa ja Olivia kapsahtavat myös ihastelemaan vaunuja.

"Koko kylän puolesta toivotamme sinulle mitä parhainta joulua," Aada työntää vaunut Sylvian luo, joka on täysin mykistynyt. Hän pelkää avata suutaan, sillä nyyhkäisy ei ole kaukana. 

"Huomasimme miten joudut kantamaan Oliveria ja ajattelimme miten paljon mukavampaa teillä kummallakin olisi, kun Oliver matkaisi vaunuissa," Katariina selittää pehmeällä äänellä.

Kyyneleet kihoavat väkisinkin Sylvian silmiin. Hän rutistaa Olivieria itseään vasten. Miten lämpimältä ja hyvältä hänestä tuntuukaan. Jokainen kyläläinen on osallistunut vaunujen hankitaan, jotta hänellä olisi edes vähän helmpompaa.

"Minä... En tiedä mitä sanoa... Olen sanaton. Koko sydämestäni kiitos. Kiitos kaikille!" Sylvian sydän takoo liikutuksesta ja kyyneleiden pidättämisestä. Aada ja Katariina huomaavat Sylvian liikutuksen ja se saa kosteuden nousemaan heidänkin silmiinsä. Sylvia laskee hellästi unisen pojan vaunuihin, jonne pikkuinen tyytyväisenä nukahtaa tuota pikaa. Naiset katselevat hetken poikaa ja toisiaan. Nähdessään kyyneleet toistensa silmissä, he purskahtavat iloiseen nauruun ja halaavat toisiaan. 

Roosa ja Olivia ihastelevat vaunuja tovin ja ihmettelevät äitiensä käytöstä, kunnes vetäytyvät omien vaunujensa ääreen.

 

Keijukaiset katselevat Sylviaa, Aadaa ja Katariinaa. 

"Voihan keijupöly sentään! Epäitsekäs teko on kaunein osoitus aidosta välittämisestä," kuiskaa Sini leveästi hymyillen.

"Tiedä siitä epäitsekkyydestä, mutta keijupöly, taiat, siinä vasta kannattava bisnes. Ajatella, että saimme tämän aikaan taikakekseillä," kuiskaa Orvokki.

"Onneksi minun itsekkäällä ajatuksellani oli lopulta näin hyvät seuraamukset," toteaa Amanda. "Tahdoin vain rauhan kylään, en jaksanut kireitä naamoja ja kiukkuisia asiakkaita. Mutta Orvokki, oli tuuria, ettei taikavoimamme paljastuneet ja kaikki meni näin hyvin. Taikojen käyttöön ei pidä tuudittautua. Pitäisihän meidän ottaa huomioon kolminkertaisuuden laki. Kaikki taiat, toiveet ja tekomme tulevat kolminkertaisina takaisin. Vaikka tällä teolla oli hyvä lopputulos, en ole varma miten lakia sovelletaan, kun sen lähtökohta oli itsekäs," Amanda jää tuumailemaan asiaa.