Parhaillaan on juhlat käynnissä. Ruusulan perhe pisti pöydän koreaksi "Toroskaisen" hurmaavilla herkuilla. Mitä juhlitaan? Uusia naapureita! Kisulit on otettu naapurustoon avosylin vastaan ja heitä ahdingossa auttaen. Juhliin on kutsuttu Kisuloiden lisäksi kaikki ihanat tuttavat, kuten herra Hirvi, Hani ja Kultsi sekä heidän kissansa.


Lapsi Kisulit leikkivät Ruusulan lapsien kanssa, aikuiset juttelevat salongissa. Kaikilla tuntuu olevan hauskaa. Hanin ja Kultsin kissakin on huomioitu omalla ruokakupilla. Kadehtien katson notkuvaa pöytää. Nam! Kadehtien myös siksi, kuinka kukaan osaa tehdä noin aidon hurmaavia minileivoksia? Kipin kapin huuto.nettiin etsimään Toroskaisen muita ihanuuksia! Leivonnaisten lisäksi löytyy ruoka-annoksia, paisteja, leipiä, verhoja, tyynyjä, kylpyhuonepaketteja jne.


Ruusulat hankkivat myös lisäsaippuoita ja pesuvamppuja, kun Kisulit saavat asua lauantaihin heillä. Pennut ilahtuivat kumiankasta! Kisulit eivät vielä tiedä, että tulevat saamaan tupaantuliaislahjaksi saippuoita, ison pyyhkeen ja kauniin kumijoutsenen. Lauantaina Kisulit pääsevät omaan kotiinsa, joka tosin on vielä aika tyhjä ja varmasti rouva Kisuli tahtoo tehdä kodista oman näköisensä, joten tiedossa on elämää remontin keskellä. Uusien ystävien apua saatetaan tarvita tulevaisuudessakin...


Jätän juhljat juhlimaan ja keskityn näpertelemään jotakin. Sydämellinen kiitos Toroskaiselle ihanasta paketista, joka onnistui yllättämään! Laatuun ei pety koskaan. :-)

Lämmin tunnelmaista illan jatkoa niin nukkekoteihin, kuin oikeisiinkin.