Niin kaunis päivä, pilvetön taivas, ilma niin raikasta ja puhdasta hengittää. Ihanaa! Mutta mikä piristi päivääni vielä rajummin ja sai minut unohtamaan ajan kulun, oli kaksi pullottavaa kirjekuorta postilaatikossa. Olin käynyt ostoksilla huuto.netissä, kun huomasin Jatan siellä myyvän upeita hedelmälautasia ja tarttuihan sieltä muutakin matkaan... Kipinkapin siis Jatan blogin kautta (löytyy tämän sivun laidasta listasta) katsomaan mitä ihastuttavaa löydät omaan nukkekotiisi!

Jatan käsissä on taikaa. Miten käsittämättömän hienoja miniruokia, joka yksityiskohta niin hiottu. Vain tuoksu puuttuu, mutta herkkujen uskomaton ulkomuoto saa aistit sekaisin ja kyllä vain, voin tuntea appelsiinin tuoksun, metsästäjänleikkeen maun. Aivan kuin Jatta olisi kutistanut loitsuilla oikeat ruoat!

Liljojen laaksoon on tulossa juhlat. Koska ja mitkä juhlat? Kaikki selviää aikanaan, mutta tällaisia herkkuja tulevat pöydät notkumaan:

Etualalla lohivoileipäkakku, jossa aivan uskomattomia paprikatäytettyjen oliivien siivuja ja koko kokonaisuus on huikea! Takavasemmalla kaunis ja herkullinen kinkkuvoileipäkakku.

Kakkua pöydässä olla pitää.:-)

Leivoksia, leivoksia! Niin hienot yksityiskohdat!

Nämä ovat aivan uskomattomia! Niin pikkiriikkisiä ja silti niin syötävän aidon näköisiä! Nam! Kaikille jotakin juhlapöytään! :-)

Iloisen värisiä tikkareita.

Jotta ei pelkkää herkuttelua elämä olisi, on tarjolle tulossa myös hedelmiä näin komeasti.

Ruusulan perheen lapset ovat saaneet mahtavat jäätelötöttöröt ja nautiskelevat pihalla auringosta ja herkuistaan. Tytöllä mansikkaa ja pojalla vanilijaa.

Jopa Italiassa, Casa la Dolce Vitassa, on jotakin uutta. Paikallisen keramiikkataitelijan kauniissa kulhossa makoisia, tuoreita hedelmiä.

Mansardikattoisessa talossa äiti ja tytär viettävät yhdessä aikaa keittiössä.

Äiti leipoo jo tähtilimppuja. Pianhan se joulu on ovella ja hyvissä ajoin päätti äiti muistella reseptinsä toimivuutta. Hyvältä näyttää!

Tytär nauttii kaakaota suloisesta ruusumukistaan. Äiti on laittanut tytölle appelsiinin valmiiksi kauniiksi lohkolumpeeksi. Nämä pikku ihanuudet sain kaupanpäälisiksi. Miten se Jatta tiesikin, mistä haaveilin? Hänen on pakko olla noita! Ihana miniruokanoita! :-)

Loput ihanuudet ja tarkemmat yksityiskohdat kuvaan myöhemmin makron kanssa, suosiolla. Kiitos Jatta huippu ihanista herkuista!