Vihdoin sain aikaiseksi esitellä huuto.net:stä syksyn mittaan tehtyjä löytöjä. Isolle osalle on jo oma paikka tiedossa. En vain voinut kuvata paikoillaan, kun Liljojen laakso on menossa pala palalta pakettiin ja evakkoon! Näin on näreet. Se on haikeaa, mutta syy on mukava.

Vain 4 viikon kuluttua (ai hurja miten aika liitää!!!) lennähdän maailman toiselle laidalle toteuttamaan unelmiani muutamaksi viikoksi ja sillä aikaa meillä asuu nuori mies lemmikkejämme hoidellen. Hänestä tuskin on kauhean mukavaa asua nukkekotien keskellä ja tahdoisin, että hänellä olisi edes jotenkin kodikas olo. Niinpä tuomio on tyly: talot pakettiin! Keväällä en kaiva taloja esiin, ennen kuin nukkekoti- ja askarteluhuone on remontoitu! Sitten onkin ihanaa päästä laittamaan talot kasaan ja kaikki pikku yksityiskohdat paikoilleen. Voin alkaa askartelemaan muutaman taloprojektin kimpussa ja pihojakin suunnitella ihan tosissani. On tärkeää, että on jotakin odotettavaa, kun kauan odotettu ja vaivalla järjestetty matka päättyy.

Sen enempää jaarittelematta kuvien pariin:

Minnehän tämä hurmaava pikku nallejen joukko muuttaa?

Kenen puutarhassa karitsat laiduntavat?

Kuka on tuo onnen tyttö, joka saa noin suloisen nuken omakseen?

Vaihtuuko herrasväki Ruusuloiden tulisija? Vai onko kylän perukoilla kartanon väkeä?

Tämä kuva taitaa olla Hillevin unista...

Piparit tuoksuvat unelmissa.

Hemmotteleeko Kaapo näin Hilleviä? Jos, niin missä? Kenen keittiössä? Jospa nuori pari löytäisi oman kodin ja jättäisi Sakari Hirven ja Amanda Aurinkoisen jo rauhaan.

Suloinen lipasto vaan kenen talosta?

Onko tässä Hillevin unemien kylpyhuone?

Tontut ahkerina, mutta minä talvena? Ovatko ne edes joulutonttuja? Jos ne ovatkin tallitonttuja?

Joko olet käynyt kiertämässä huikean tunnelmallisen, lumoavan talvisen Korkeasaaren, jossa on parhaillaan Tallitontun reitti kierrettävänä? Tulevana viikonloppuna puurokattila on kuumana! Reitti on auki 6.1.11 asti klo 10-16.

Eiköhän ensi vuonna yllä oleviin kysymyksiin löydy vastaukset. Hitaasti hyvä tulee...

Tunnelmallista ja kiireetöntä (ah, kun olisikin!) joulun odotusta!

Toivottaa Juustolan Touhutar-tonttu