Terveisiä Tennispalatsista! Jos tunnet kaipaavasi lapsenmielisyyttä, iloisuutta, seikkailua, mielikuvitusta ja hersyvää huumoria suuri silmäistä marsua unohtamatta, niin kipin kapin elokuviin! Iltasatuja-elokuva saa leijumaan ja sisimmän kuplimaan. Olipa ihana elokuva! Tuliaisina toin Casaan Miloun kaksoisolennon.


Casan asukkaat Hani Puppeli ja Kultsi Koninen iloitsivat uudesta tulokkaasta. Heidän oma, paikallinen löytökoiransa. Hani ja Kultsi ovat yhä hämillään ex temporee Italiaan muutostaan. He suunnittelevat talonsa remonttia ja ovat keräilleet huonekaluja. Tunnelma ei vielä vastaa heidän unelmiaan, joten työtä riittää. Mutta Italia on ihastuttava; valo, rakennukset, kukkiva luonto huumaavat, joten hitaasti hyvä tulee.


Pariskunta päätti nauttia ulkoilma elämästä Guiseppe-koiran kanssa. Uskomattoman unelman yllättävä toteutuminen vaatii huokailua, toitottamista, ihastelua ja aikaa. Viherhuoneen terassi onkin oiva paikka rentoutua ja alkaa hiljalleen hahmottaa edessä olevaa uurastusta.


Minäkin pohdiskelen keittiötämme. Nyt on se vaihe, kun pääsen ensimmäistä kertaa, ihan itse, laatoittamaan. Odotan sopivaa vapaapäivää, jonka voin uhrata vain ja ainoastaan tehtävälle. Jännittävää!